Blog ‐ recente berichten

Voorontwerp, offerte… en hopelijk een akkoord?

Voorontwerp, offerte… en hopelijk een akkoord?

De eerste stap naar uw droominterieur is gezet tijdens ons kennismakingsgesprek. Maar hoe gaat het dan verder? En vooral: wat mag u verwachten de volgende keer dat we samen rond tafel zitten? Een woordje uitleg.

In ons eerste gesprek stelden we veel vragen en hebben we vooral veel geluisterd. Gaat het om één kamer of een totaalrenovatie? Wat vindt u mooi? Kortom: hoe ziet u zich binnenkort leven in uw nieuwe interieur?

Voorontwerp

Met al die informatie gaan wij aan de slag. Wij vertalen uw ideeën in een concreet voorontwerp. En dat voorontwerp is meer dan wat losse kribbels op een A4’tje.

Tijdens ons tweede gesprek tonen wij u namelijk een volledig uitgewerkt 3D-plan van hoe wij uw toekomstige ruimtes en interieur zien. U krijgt van ons niet één, maar meerdere voorstellen.

Die bespreken we samen met u in detail. We leggen ook al verschillende stalen voor u klaar. Zodat uw ontwerp nog meer tot leven komt. En natuurlijk is er ook onze interieurboetiek zelf. Zo kan u uw nieuwe materialen niet alleen zien, maar ook voelen en ruiken.

Offerte

Hebben we een akkoord over één van onze voorontwerpen? En geraken we het eens over de bijhorende offerte? Dan werken wij die piste verder voor u uit. Tot het helemaal goed zit.

Daarna is het tijd voor de volgende stap: de detailplannen. Dan brengen we uw wensen meubel per meubel in kaart.

Kennismakingsgesprek

Maar beginnen doen we met het begin: dat eerste kennismakingsgesprek. Zet vandaag nog de eerste stap naar het interieur van uw dromen.

donderdag en vrijdag 13.30 u. – 18 u.
zaterdag 10 u. – 17 u.
alle andere dagen op afspraak